Vochtbestrijding blog → Hoe kun je schimmel van de buitenmuur verwijderen?

Schimmel op de buitenmuur verwijderen
Schimmel op de buitenmuur verwijderen

Schimmel van de buitenmuur verwijderen.

Schimmel is een onderdeel van het milieu en kan overal ontstaan. We worden dagelijks omringd door schimmels en ademen ze constant in. Deze schimmelsporen zijn over het algemeen niet schadelijk voor de mens. Dit wordt echter een ander verhaal wanneer ze in contact komen met vochtige muren. De schimmels ontwikkelen zich op de muren, waardoor er een soort donslaagje ontstaat. Schimmels kunnen de woning erg aantasten. Het is daarom belangrijk dat ze direct bestreden worden. Maar hoe verwijder je schimmel van de buitenmuur?

Schimmel bestrijden op de buitenmuur

Er zijn een aantal manieren waarop je schimmel van de buitenmuur kan bestrijden en tegenhouden. Het belangrijkste is het verwijderen van de voedingsbodem. Schimmel ontstaat als gevolg van vochtproblemen in de muur. Om van de schimmel af te komen moet de vochtige ondergrond aangepakt worden. Dit is iets wat je niet zelf kunt doen. Wanneer je last hebt van vocht- en schimmelproblemen moet er een expert ingeschakeld worden.

Vraag een gratis vochtmeting aan!

De permanente oplossing tegen schimmel in de buitenmuur.

Er zijn diverse manieren om schimmel te voorkomen, maar het oplossen is soms lastig. De meest effectieve methode om permanent van schimmel af te komen, is het DryBrick systeem van SmartDry. De DryBrick is een ingenieuze uitvinding dat in de buitenmuur wordt geplaatst en er vervolgens op een natuurlijke wijze voor zorgt dat het vocht in de wanden veel sneller en makkelijker wordt afgevoerd. SmartDry is al meer dan 35 jaar dé specialist in vochtbestrijding. Het plaatsen van de DryBricks heeft al talloze klanten geholpen met het oplossen en voorkomen van hun vocht- en schimmelproblemen.

Neem contact op met SmartDry vochtbestrijding.

Last van schimmel in de buitenmuur? Ook voor jou staan we klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie om de schimmel in de buitenmuur te behandelen.

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.