Boek een gratis opmeting, Bel ons op +31 (0)30 310 04 73 of neem contact op via het webformulier

Meer dan 35 jaar ervaring in vocht verwijderen.

Meer dan 30.000 tevreden huiseigenaren.

Het SmartDry Team

Henk Schrijver

Uitvinder en voorzitter

Iwan Schrijver

Directeur en oprichter

Richard

Projectleider / logistiek manager

Vincent

Vertegenwoordiger

Stephan Bakker

Vertegenwoordiger en installateur

Ferry Kemper

Installateur

Niels Aleven

Installateur

Roy Pasman

Installateur

Echter zijn we nog niet tevreden, en dat is onze drijfveer om te blijven innoveren. We hebben daarom ons gepatenteerde DryBrick vocht verwijderingssysteem geüpgraded en twee nieuwe producten gemaakt.

SmartDry ™ is de nieuwe internationale handelsnaam van het gerenommeerde Nederlandse bedrijf Schrijver Systeem Vochtbestrijding bv, dat werd opgericht in 1982. Gedurende de laatste drie decennia is dit bedrijf de Europese marktleider in niet-chemische vochtbestrijding

In 1979 vond Henk Schrijver een vochtverwijderingssysteem dat natuurlijke luchtstroom gebruikte om vocht uit de muren van een gebouw te halen. Een astma-patiënt merkte een aanzienlijke verbetering op voor haar ademhalingsproblemen na de installatie van het DryBrick-systeem in haar woning. Haar arts schreef een artikel over de zaak, dat in 1979 werd gepresenteerd op de medische conferentie voor astma-aandoeningen in Londen. Dit bewees de hypothese van Henk en het systeem ging in productie.

Onze motivatie is simpel: maak het meest effectieve systeem om vocht op de meest duurzame manier mogelijk te bestrijden.

Duurzame manier van vochtbestrijding

Wat maakt ons anders?

Onze producten verwijderen actief vocht van gebouwen, in tegenstelling tot andere vochtbestrijdingsbedrijven. Door actief vocht te verwijderen kunnen de muren ademen en blijft het vocht op afstand. Wij zorgen ervoor dat overtollig vocht niet meer kan worden opgebouwd in de wanden van uw eigendom of bedrijfspand door de bron van het vochtige probleem aan te pakken. Al onze oplossingen zijn chemicaliënvrij en worden geleverd met een levenslange garantie.

Ons interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam is constant bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe vochtverwijderingsconcepten. Doordat we meer dan 35 jaar aan innovatie achter de rug hebben, vertrouwen we erop dat we u de meest effectieve vocht oplossingen voor uw huis kunnen bieden. Maar neem het niet alleen van ons aan, maar van de vele recensies die we hebben gekregen.

  • Specialisten met 35 jaar ervaring in vochtverwijderen
  • Actieve verwijdering van vocht waardoor muren kunnen ademen
  • Niet chemisch, gepatenteerde oplossingen
  • Geen nieuw stucwerk nodig voor de binnenmuren
  • Levenslange vochtvrij garantie

Natuurlijke vochtbestrijding

De vocht problemen in huizen komen door de natuurlijke beweging van vocht. Bestrijding van dit natuurlijke probleem vereist een natuurlijke oplossing. Niemand wil vervelende chemicaliën inademen of hun familie en huisdieren blootstellen aan een schadelijke soort kit. Dat is de reden waarom het actieve bestanddeel in onze producten lucht is. Gewoon lucht.

Dit is geen nieuwe trend. Sinds 1979 behandelen we vocht met natuurlijke principes. Vocht bestrijding op de groene duurzame manier, lang voordat duurzaamheid zelfs een aandachtspunt was voor de meeste huiseigenaren en aannemers.

Dat is de reden waarom het actieve bestanddeel in onze producten lucht is. Gewoon lucht.

Natuurlijke vochtbestrijding van SmartDry