Vochtbestrijding blog → Een vochtmeting aanvragen? Hoe gaat dit in zijn werk?

Een vochtmeting aanvragen?
Een vochtmeting aanvragen?

Een vochtmeting aanvragen? Hoe gaat dit in zijn werk?

Vocht in huis kan op 3 verschillende manieren komen; optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. De gevolgen zijn vaak groter dan dat veel mensen denken. Van hoge stookkosten tot een groei van de huisstofmijtpopulatie, de problemen gaan van kwaad tot erger. Voor een gezond leefklimaat is het belangrijk dat de woning droog is. Bij veel woningen is dit helaas niet het geval. Wanneer je last van vochtproblemen hebt, is het van belang deze te laten bestrijden. Schakel SmartDry in voor een gratis vochtmeting en advies van een vochtexpert.

Hoe vraag ik een vochtmeting aan?

Of je nu last hebt van vochtproblemen of er signalen zichtbaar zijn, wij zullen altijd bij je langskomen om de situatie te bekijken. Via onze website kun je telefonisch contact met ons opnemen, maar ook een gratis vochtmeting aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Dit is een kort formulier wat ingevuld moet worden, waarnaar wij binnen 24 uur contact zullen opnemen.

Vraag een gratis vochtmeting aan!

Hoe werkt een vochtmeting van SmartDry?

Wanneer er contact met ons is opgenomen, sturen wij een vochtexpert langs die een inspectie van de woning doet in combinatie met verschillende vochtmetingen. Aan de hand hiervan kunnen wij vaststellen waardoor de vochtproblemen in huis zijn ontstaan en hoe wij dit het beste permanent kunnen verhelpen. Wij zijn een transparant bedrijf en maken daardoor altijd ter plekke de offerte op, zodat de je precies weet waar je aan toe bent.

De installatie van de DryBricks van SmartDry

Wanneer je akkoord geeft om het vochtprobleem op te lossen, plannen wij zo snel mogelijk een installatiedag in. Na de installatie heeft elke klant recht op een hermeting om aan te tonen dat wij het vochtprobleem definitief verholpen hebben. Daarbij geven wij op elke installatie 100% garantie op een vochtvrije woning.

Snel een vochtmeting aanvragen?

Op zoek naar een permanente en duurzame oplossing tegen vochtproblemen in huis? Wij helpen graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting en advies van een vochtexpert!

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.