Vochtbestrijding in de kelder
SmartDry Uniek Verkooppunt

SmartDry® is al 35 jaar de
specialist in vochtbestrijding

SmartDry Uniek Verkooppunt

100% Vochtvrij garantie
Wij lossen uw probleem op!

SmartDry Uniek Verkooppunt

Duurzame oplossing: beter
voor je gezondheid en woning

Vochtbestrijding in de kelder

SmartDry is inmiddels meer dan 35 jaar dé vakspecialist in vochtbestrijding in de kelder. Heb je behoefte aan vochtbestrijding in de kelder van je woning? Schakel dan de vochtspecialisten in van SmartDry. Wij helpen je binnen heel Nederland. Vraag snel een gratis vochtmeting aan of neem via de telefoon contact met ons op.

Vochtbestrijding in de kelder

Steeds meer huizen in Nederland hebben een kelder. Dit is een handige opbergplaats voor je spullen maar behoort natuurlijk ook gewoon tot een kamer van de woning. Een kamer waarin je ook geen vocht in wilt hebben. Uiteraard is schimmel in de kelder ook niet fijn. Een kelder is gebouwd onder de grond en dat betekent dat de kans dus groot is dat je er wateroverlast zult hebben als deze niet op de juiste manier wordt geïsoleerd. Wanneer je vochtproblemen in de kelder hebt, dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf komen. Maar hoe je dit zonder dat je daar steeds voor hoeft te dweilen of de muren steeds opnieuw moet schilderen. Dit doe je door het probleem van de lekkage direct bij de bron aan te pakken zodat je er ook op later termijn profijt van zult hebben. Met onze meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van vochtbestrijding is het voor ons geen probleem om je hierin goed bij te staan en je een definitieve oplossing te bieden. Vochtbestrijding in de kelder is daardoor geen enkel probleem en in een handomdraai gedaan.

Vochtbestrijding door middel van DryBricks

Vocht bestrijden in de kelder is zo gebeurd als je besluit gebruik te maken van onze DryBricks. Bij SmartDry bieden wij deze oplossing al jaren aan en steeds weer blijkt het een permanente oplossing te bieden tegen de vochtproblemen in de woning. Een DryBrick kan je zien als een milieuvriendelijke baksteen die op een natuurlijke manier ervoor zorgt dat elk vochtprobleem wordt opgelost en in het vervolg wordt voorkomen. De DryBrick wordt geplaatst tussen de gewone bakstenen in de buitenmuur. Het heeft vervolgens de mogelijkheid om het vocht af te voeren in plaats van dat het wordt opgezogen in de muur. Dit voorkomt weer dat het vocht de binnenmuren bereikt en dat het vervolgens schade kan veroorzaken in de kelder.

Optrekkend vocht op de muur
Optrekkend vocht compilatie

De werking van DryBricks

Een DryBrick werkt op een makkelijke manier en maakt enkel gebruik van de natuurlijke luchtstroom. Hierdoor is het niet nodig dat er ook nog gebruik moet worden gemaakt van kunstmatige energiebronnen. De wind is namelijk de belangrijkste energiebron. Vocht heeft een eigen temperatuur en verzameld zich rondom de woning. Als er geen oplossing zou zijn bij de buitenmuren, zou het vocht zich in kunnen laten zuigen in de buitenmuren. Vooral als er schade is aan de buitenmuren dan is de kans hierop alleen maar groter. In plaats van dat het nu de kans heeft dat het vocht zich in de muren laat trekken, wordt het door middel van de luchtstroom vervoerd naar het compartiment van de brick. Daarin verzamelt het vocht zich en zal het worden omgezet naar condensatievocht. Dit zal het vervolgens via het andere uiteinde van de brick deze weer verlaten en heeft daardoor geen kans om in de muren te trekken. Deze oplossing is ideaal omdat vocht hierdoor ook niet meer de binnenmuren zal bereiken.

De duurzaamheid van de DryBricks

De DryBricks vormen een duurzame en permanente oplossing voor vochtbestrijding voor de muren. Het is een milieubewuste oplossing omdat er geen gebruik wordt gemaakt van externe of kunstmatige energiebronnen en daarnaast is het ook niet nodig dat er gebruik wordt gemaakt van schadelijke stoffen. De problemen met betrekking tot vochtproblemen in de kelder worden direct bij de bron aangepakt. Daardoor is het ook veel makkelijker om toekomstige problemen in de kelder te voorkomen.

Onze kennis op het gebied van vochtbestrijding

Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van vochtbestrijding in kelders. Met onze ervaring hebben wij de DryBricks als permanente oplossing op de markt gebracht en werkt deze oplossing echt. Je hebt het uiterlijk van de bricks helemaal zelf in de hand en daarnaast is het voor onze professionele vochtbestrijding monteurs geen enkel probleem om de bricks in één dag te plaatsen. Je hoeft er niet eens thuis voor te zijn omdat we ook begrijpen dat je ook andere dingen te doen hebt op de dag. Ga dus voor een permanente oplossing tegen vochtproblemen in de vloer of in de kelder en kies voor de milieuvriendelijke DryBricks.

Waarom kiest u voor vochtbestrijding van SmartDry?

 1. Al meer dan 35 jaar specialist in vochtbestrijding
  SmartDry heeft inmiddels bij meer dan 30.000 gebouwen het vochtprobleem opgelost.
 2. SmartDry biedt een milieuvriendelijke vochtoplossing
  Onze natuurlijke vochtoplossingen hangen alleen af van de natuurlijke luchtstroom.
 3. Binnen één dag worden de DryBricks geïnstalleerd
  Na voltooiing van de installatie begint het vochtverwijderingssysteem meteen te werken.
 4. Geen schimmel meer in uw woning dankzij SmartDry
  Alle vocht- en schimmelproblemen in uw huis worden opgelost dankzij onze DryBricks.

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.