SmartDry Uniek Verkooppunt

SmartDry is al 35 jaar de
specialist in vochtoplossingen

SmartDry Uniek Verkooppunt

100% Vochtvrij garantie
Wij lossen uw probleem op!

SmartDry Uniek Verkooppunt

Duurzame oplossing: beter
voor je gezondheid en woning

Artikelen over vochtbestrijding in huis

SmartDry is inmiddels al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het bestrijden van vochtproblemen in en rondom uw woning. We hebben vochtproblemen opgelost in ontzettend veel verschillende woningen. We vinden het ook fijn om onze expertise te delen met anderen, vandaar dat we met regelmaat nieuwe artikelen plaatsen over vochtbestrijding en vochtproblemen. Hieronder kun je het overzicht vinden met onze blogberichten over vochtbestrijding.

Vocht uit de muur halen

Hoe kun je vocht uit de muur halen?

Je kunt denken dat vochtplekken op de muur niet zo erg zijn, maar niets is minder waar. Vochtige muren zijn degelijk schadelijk, niet alleen aan de woning.

Blog - Vochtplekken op het plafond

Last van vochtplekken op het plafond? Zo los je het op!

Vochtproblemen in huis zijn in veel gevallen zichtbaar op de muur en de vloer. Maar ook het plafond van de woning kan aangetast worden door een grote hoeveelheid vocht.

Doorslaand vocht door de regen - Blog

Een grotere kans op doorslaand vocht door regen.

De herfstmaanden staan natuurlijk bekend om de grote hoeveelheid neerslag. Als je nog niet nat geregend bent, dan wordt je wel van de fiets geblazen door de harde windstoten.

Vochtige binnenmuren - blog

Vochtige binnenmuren? Wat kun je er tegen doen?

Het is een probleem dat jammer genoeg in vele huizen voor komt. Vochtplekken of vochtige binnenmuren. Wat zijn de oorzaken van dit vochtprobleem en hoe kun je het oplossen?

Hoe kun je vocht in huis herkennen

Hoe kun je vocht in huis herkennen?

In elke woning waar mens in wonen, daar is vocht in huis. Zelfs in jouw huis. Mensen koken en douchen, we ademen en zweten. Dit zijn allemaal oorzaken waardoor er vocht in huis binnendringt.

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.