Vochtbestrijding blog → Vochtig in huis? Zo los je vocht in huis op!

Vochtig in huis?
Vochtig in huis?

Vochtig in huis? Zo los je vocht in huis op!

De oorzaak van vochtproblemen in huis zijn niet altijd makkelijk te achterhalen. Je kunt last krijgen van verschillende symptomen die door verschillende soorten vochtproblemen in huis kunnen ontstaan. Ook de locatie van het probleem kan moeilijk te achterhalen zijn. Er zijn 3 soorten vochtproblemen die in de woning kunnen ontstaan, maar hoe los je ze op?

De SmartDry DryBrick

Maak kennis met het meest intelligente vochtwerende product op de markt, de DryBrick van SmartDry. Dit product is een innovatieve en gepatenteerde oplossing voor vochtbestrijding in huis. In tegenstelling tot andere gangbare vochtwerende producten, gebruiken de DryBricks geen schadelijke afdichtingsmiddelen of andere onaangename chemicaliën om vocht in huis te verwijderen.

Of het nu gaat om stijgend of doordringend vocht, de Drybrick verwijdert gegarandeerd het vochtprobleem in huis. Het product trekt vocht van de wanden en voert deze naar buiten af. Daarbij benut het de natuurlijke luchtstroom rond de muur, waardoor er geen energiebron vereist is. Ook zal de DryBrick de isolerende eigenschappen van de muur verbeteren, waardoor de woning warm en vochtvrij blijft.

Lucht is het actieve onderdeel in de DryBrick. Zodra de DryBricks op hun plaats zitten, veroorzaakt de wind die om het huis circuleert een natuurlijke luchtstroom door de elementen. Deze luchtstroom koelt de elementen naar binnen. Vocht wordt altijd aangetrokken door koudere plaatsen, waardoor het zich verzamelt en condenseert in de luchtkamers van de DryBricks. Dit resulteert in dat vocht uit de omringende wand of holte wordt getrokken en overgebracht naar de holte binnen het element. Dezelfde luchtstroom zorgt voor een koelend effect en transporteert het gecondenseerde vocht naar buiten. Met de DryBrick los je vocht in huis direct op!

Vraag een gratis vochtmeting aan!

Een volledig natuurlijke oplossing.

De Drybrick is dé perfecte oplossing als je opzoek bent naar een effectief en langdurig vochtbestendig product. Onze oplossingen zijn volledig gebaseerd op de natuurlijke luchtstroming. Door gebruik van deze luchtstroom onttrekken DryBricks vocht aan de muren. Het gevolg hiervan is verlaging in de luchtvochtigheid in huis. Dit is een heel andere oplossing dan de traditionele injecties, die in wezen werken als een afdichtingsmiddel. Deze verminderen het ademend vermogen van de muren, met als gevolg dat het probleem zich soms verplaatst.

SmartDry lost vochtproblemen in huis op.

Last van vocht in huis? Zorg dat je op tijd de juiste hulp zoekt om het vochtprobleem in huis volledig te bestrijden. Hoe sneller het probleem wordt behandeld, hoe minder gedoe en hoe lager de kosten voor de vochtbestrijding zullen zijn. Met onze 35+ jaar ervaring is voor ons geen probleem te groot. Wij komen graag bij je langs voor een gratis vochtmeting en advies, zodat je weer optimaal van een warme woning kan genieten!

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.