Boek een gratis opmeting, Bel ons op +31 (0)26 4722039 of Neem contact op via het webformulier

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de installatie?

De installatie van DewBricks/Drybricks duurt normaal gesproken een a twee dagen, afhangend van de grootte van het pand. Houd er rekening mee dat u niet thuis hoeft te zijn gedurende de installatie, omdat de werkzaamheden vanaf buiten het pand plaats vinden. Voor de installatie hoeven we alleen toegang tot elektriciteit en water te hebben.

Zijn SmartDry DewBricks / DryBricks geschikt voor alle soorten muren?

Elk type stenen- of bakstenen muur, hetzij massief of met een holte, geïsoleerd of niet, komt in aanmerking voor de SmartDry DewBricks. Ze zijn zo ontworpen dat we onze installaties kunnen aanpassen aan de specifieke kenmerken van uw muren.

Hoe lang duurt het voordat mijn muren uitdrogen?

Het uitdrogingsproces begint direct na de installatie, maar u zult een even moeten wachten voordat u de resultaten ziet. Houd er rekening mee dat de muren van uw pand mogelijk al tientallen jaren verzadigd zijn met vocht. De eerste resultaten worden na een paar maanden zichtbaar, afhankelijk van het type muur. Zie onze productpagina voor meer informatie.

Kan de SmartDry DewBricks / DryBricks gedeeltelijk worden geïnstalleerd?

In het algemeen moet het systeem om de gehele buitenmuur worden geïnstalleerd, omdat anders het vocht probleem zich alleen verplaats. Boek een opmeting van uw vocht probleem, dan kunnen we een beter advies geven omtrent uw specifieke vocht probleem.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de installatie?

Voor de DewBricks en DryBricks, nee. Behalve dat u ons van water en elektriciteit voorziet, hoeft u tijdens de installatie niet thuis te zijn. U zult thuis moeten zijn voor de installatie van de DrySkirt omdat deze wordt aangebracht aan de binnenmuur van uw pand.

Hebben de externe elementen van DewBrick verschillende kleuren?

We kunnen de elementen in zes verschillende kleuren leveren. Mocht u een specifieke kleur willen, dan is het altijd mogelijk om de elementen te verven.

Hoe ver steken de DewBrick-elementen uit aan de buitenkant?

Het grootste gedeelte van de elementen komt overeen met het oppervlak van de buitenmuur, de luchtinlaten steken twee centimeter uit muur. De diepte is voor elk type muur verschillend, en wordt ter plekke op maat gemaakt.

Hebben de SmartDry-oplossingen onderhoud nodig?

Onze producten zijn volledig onderhoudsvrij, maar we raden het aan om de externe elementen eenmaal per jaar schoon te maken en te controleren of de lucht er vrij doorheen kan stromen.