Vochtbestrijding in Wijhe

SmartDry is intussen ruim 35 jaar dé specialist in vochtbestrijding in Wijhe en omstreken. Woon je in de buurt van Wijhe en heb je een vochtprobleem in de woning? Laat het dan oplossen door SmartDry. Wij helpen u binnen heel Nederland. Vraag snel om een gratis vochtmeting of neem telefonisch contact met ons op. SmartDry staat voor u klaar!

SmartDry Uniek Verkooppunt

SmartDry is al 35 jaar de
specialist in vochtoplossingen

SmartDry Uniek Verkooppunt

100% Vochtvrij garantie
Wij lossen uw probleem op!

SmartDry Uniek Verkooppunt

Duurzame oplossing: beter
voor je gezondheid en woning

Last van een vochtprobleem in Wijhe?

Vochtproblemen in een woning of in een ander gebouw behoort tot een van de grootste problemen onder huis- of gebouw eigenaren. Vocht kan worden veroorzaakt door de invloeden van buiten, bijvoorbeeld door optrekkend vocht of doorslaand regenwater. Ook lekkages zorgen ervoor dat er schade en vervelende situaties ontstaan in de woning, met name doordat niet alle muren op de meest praktische manieren zijn gebouwd, komt vocht makkelijk voor. Omdat het natuurlijk niet mogelijk is om alle invloeden van buiten tegen te houden omdat deze nou eenmaal voorkomen, is het vanaf nu wel mogelijk om permanent van het probleem af te komen. Woon je in de regio Wijhe en ben je op zoek naar een permanente oplossing voor het probleem met vocht in de woning? Dan is SmartDry de partij waar je naar op zoek bent. SmartDry biedt de permanente oplossing aan voor vochtbestrijding in Wijhe. Waar andere oplossingen vereisen dat de woning wordt verbouwd of waarbij een herinrichting noodzakelijk is, hoort dit niet bij de oplossing die hier wordt geboden. Zo heb je dus een permanente oplossing voor een vervelend probleem waarbij deze op een makkelijke manier wordt toegepast door vakkundige vochtbestrijding specialisten.

Vakkundige vochtbestrijding in Wijhe

Een vochtprobleem is doorgaans te herkennen aan vochtige muren, veel beslagen ramen en aan de geur van champignons die zich in de kamer verspreidt. Is dit herkenbaar in jouw woning in Wijhe? Je bent zeker niet de enige die dit probleem in huis heeft. Vele huishoudens hebben last van dit probleem en zijn haastig op zoek naar een permanente oplossing waarmee dit probleem kan worden opgelost. Mensen gaan vaak alleen aan de slag met het aanpakken van de symptomen van de vochtproblemen in huis. Zo zullen ze bijvoorbeeld ervoor kiezen om een nieuw behang op te plakken op de plek waar het vochtige behang nu hangt, of ze gaan aan de slag met het overschilderen van muren die aangedaan zijn door het vocht. Het klopt hierbij dat het vochtprobleem dan even niet meer zichtbaar is, maar dit wil niet zeggen dat het probleem dan ook echt verholpen is. Integendeel, want je hebt immers alleen de symptomen van het probleem aangepakt. Het is een veel beter idee om gelijk bij de bron te beginnen zodat deze symptomen zich niet eens meer voor hoeven te doen.

Waaraan kan je vochtproblemen herkennen?

Vochtproblemen in de woning zijn op verschillende manieren te herkennen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het verf op de muren. Zodra deze begint af te brokkelen of begint te scheuren dan is de kans groot dat er een vochtprobleem achter schuilt. Wandverf is namelijk goed in het aanhechten aan materialen zoals aan steen of beton. Zodra er vocht tussen de onderlaag en de verflaag komt, kan het verf niet goed aanhechten en zal het of afbrokkelen of is het korrelig. Ook aan het behang is het goed te zien. Behang heeft een bepaald patroon of het heeft een bepaalde kleur. Zodra er vervaging van de patronen zichtbaar zijn of als je vlekken of verkleuringen op het behang ziet, ook dan is de kans in sterke mate aanwezig dat er sprake is van een vochtprobleem. Hetzelfde geldt voor de donkere en vochtige ruimtes. Een veel voorkomend vochtprobleem is dat wat je kunt vinden in de badkamer. Elke badkamer moet zijn voorzien van of een raam of een goede ventilator die het vocht afvoert. Anders krijg je te maken met schimmel in de badkamer. Zodra deze elementen er zitten, zal de kans kleiner zijn dat schimmels zich kunnen ontwikkelen in de badkamer. Als er wel sprake is van een probleem met de vochttoevoer, dan zul je dit herkennen aan de donkere plekken op de muren of het afbladeren van de verf. Ook zullen de schimmels zich tonen op de voegen. Deze verkleuren dan donker.

Vochtprobleem in uw woning?
Last van een vochtprobleem in huis?
Last van condensatievocht in huis?
Last van condensatievocht in huis?

De oorzaken van vochtproblemen

De oorzaken van vochtproblemen in de woning of in een gebouw zijn heel divers. De oorzaken zijn vaak ook niet snel te beantwoorden tenzij er goed onderzoek wordt gedaan. Een probleem met het vocht in huis is daarnaast niet altijd op een simpele manier op te lossen. Wat van groot belang is om het probleem op te lossen is om altijd op zoek te gaan naar de bron. Als je deze eenmaal hebt gevonden dan werk je effectiever door het probleem bij deze bron zo goed mogelijk aan te pakken. Wat ook niet verkeerd is, is om te begrijpen wat de meest voorkomende oorzaken van een vochtprobleem in Wijhe zijn zodat je ook weet wat de gedachte is achter onze vochtoplossing van SmartDry.

Om te beginnen kan een vochtprobleem worden veroorzaakt door optrekkend vocht. Maar wat is dat precies? Optrekkend vocht vindt meestal plaats op de muren van de onderste etage. Het vocht komt uit de grond. Vele materialen die zijn gebruikt voor het maken van de muren hebben de mogelijkheid om vocht op te zuigen door middel van capillaire aanzuiging. Het vocht uit de grond trekt hierdoor naar boven via de muren en dit is dan zichtbaar op de verf of op het behang. Dit proces wordt alleen maar versneld als het materiaal van de muur niet meer goed is. Denk hierbij aan beschadigde mortel of andere beschadigingen in het gebruikte metselwerk. Water heeft een grotere kans om door te breken als het materiaal beschadigd is.

Dan kan je ook nog te maken hebben met doorslaand vocht. Dit is vocht dat letterlijk de woning binnenkomt doordat er scheuren of andere beschadigingen zitten in de buitenmuren. Dit probleem kan zich op alle verdiepingen van de woning voordoen. Doorslaand vocht kan zich zelfs op zolder presenteren als er bijvoorbeeld sprake is van een loszittende tegel of dakpan op het dak. Mensen merken dit probleem doorgaans op wanneer het heeft geregend omdat er dan letterlijk regenwater de woning binnenkomt.

Een ander probleem is het probleem met condensatie. Dit is een vochtprobleem dat niet te voorkomen is. Er komt namelijk condens vrij tijdens het ademen, maar ook bij andere dagelijkse activiteiten zoals het drogen van de was of door het sporten en het koken. Hoe ontstaat condens? Je kunt hier het beste het voorbeeld van het koken in gedachten nemen. Tijdens het koken ontstaat er stoom. Vochtige lucht (stoom bestaat uit vele kleine waterdruppeltjes) heeft de eigenschap dat het trekt naar een oppervlakte waar de temperatuur kouder is dan de lucht zelf. Daar zal het zich aanhechten en daar komen alle waterdruppeltjes samen. Hierdoor worden grotere waterdruppels zichtbaar en spreek je van condens. Omdat de warme lucht stijgt, kan het condensatievocht zich vormen op de plafonds maar kan het zich ook hechten aan de ramen. Als de muren niet zijn voorzien van de juiste verf of als het vocht niet goed de uitweg kan vinden, dan kan er schimmelvorming ontstaan op de plafonds, de muren, de stoffering en zelfs op kleding als het vocht doortrekt naar kledingkasten. Het is raadzaam om de vochtige muren, de ramen en als dat mogelijk is ook het plafond af te nemen met een doek zodat het vocht niet blijft hangen. Zorg er wel voor dat je de doek uitwringt zodat het vocht ook echt weg kan. Leg de gebruikte doek niet op de radiator om te drogen want dit zorgt er alleen maar voor dat er nog meer vocht in de ruimte komt.

Waar komen vochtproblemen het meeste voor?

Vochtproblemen komen het meeste voor in kamers en ruimten waar het vocht makkelijk wordt gevormd en waarbij het daarnaast ook weer moeilijk af te voeren is. Daarnaast hebben ook ruimten die wat meer onder de grond geplaatst zijn een vergrote kans op vochtproblemen. Het eerste waaraan we denken is vaak de badkamer en dat is terecht. Niet alle huizen zijn op een praktische manier gebouwd waarbij er zowel een raam en een goede luchtafvoer zijn geplaatst in de badkamer. Integendeel! Sommig badkamers hebben geen raam en nou zou dat niet zo’n groot probleem zijn als de afvoer naar behoren werkt. Maar ook dat is in lang niet elk huis het geval. Bij vele woningen is de afvoer onder de maat en daarom is de badkamer een gewilde plaats voor schimmels om zich daar te vormen. De vorming van stoom in de badkamer is ook haast onvermijdelijk omdat er haast niemand is die een koude douche neemt. Bij het nemen van een heerlijke warme douche zal er veel stoom ontstaan. De stoom verspreidt zich door de badkamer en daarnaast is de kans groot dat je op den duur haast geen hand voor ogen meer ziet door de hoeveelheid stoom. Als dit gebeurd, dan weet je dat de afvoer in de badkamer niet goed is. Stoom moet namelijk worden afgevoerd en hoort niet te blijven hangen, want dan is er iets niet goed. Dit soort badkamers zijn voornamelijk vatbaar voor het ontwikkelen van schimmels op de muren en de plafonds.

Een andere ruimte waarin veel vochtproblemen zich voordoen is de keuken doordat er tijdens het koken ook veel stoom vrijkomt dat moeilijk kan worden afgedreven. Een goede afzuigkap of koken met het raam open is dan het beste idee. En als je die mogelijkheden niet hebt, dan is het belangrijk altijd zoveel mogelijk vocht af te nemen zodat het er geen schimmel kan vormen.

Een kelder is een plaats waar vaak grondwater in binnen treedt. Dit is dan ook de derde plaats op de lijst waar veel vochtproblemen worden veroorzaakt. Ditzelfde geldt voor een kruipruimte dat zich aardig kan vullen met water. En dit zorgt weer voor schade en andere vervelende zaken in je woning in Wijhe.

SmartDry biedt dé oplossing tegen vochtproblemen

Maar wat is dan de oplossing voor al die problemen? SmartDry is de expert in vochtbestrijding in Wijhe en biedt je een oplossing die echt werkt. Een oplossing die niet duur is en voornamelijk praktisch is. Er hoeft niet eens gebruik te worden gemaakt van energie. De oplossing hier kan worden gevonden in de DryBrick. DryBrick is een innovatieve manier om vochtproblemen mee op te lossen. In tegenstelling tot andere oplossingen, wordt hier op een natuurlijke manier gezorgd dat het vochtprobleem wordt opgelost. Het principe van deze oplossing is simpel. De DryBricks worden geïnstalleerd in de buitenmuur van de woning. Door middel van elementaire fysica wordt het vocht op een natuurlijke manier verwijderd. Het gaat hier dan niet om een tijdelijk oplossing of op het verhelpen van de symptomen, maar om het permanent verhelpen van het vochtprobleem. De oplossing die hiermee wordt geboden is niet alleen maar een hele praktische manier maar ook een duurzame manier. Er hoeft geen energie te worden opgewekt en dit maakt het een duurzaam maar ook een zeer goede oplossing.

DryBrick - Vochtoplossing voor uw huis
DryBrick - Vochtoplossing voor uw huis
SmartDry vochtoplossing in de muur
SmartDry vochtoplossing in de muur

Het belang van lucht in de DryBricks

De oplossing van de DryBricks wordt volledig gevonden in de werking van lucht. Met de bricks eenmaal op hun plaats, wordt het vocht afgevoerd doordat de wind zijn werk gaat doen in combinatie met de bricks. De wind circuleert rondom het huis en dit zorgt ervoor dat er koeling plaatsvindt in de elementen. De luchtstroom koelt de elementen naar binnen toe wat als effect heeft dat vocht altijd wordt aangetrokken tot koudere plaatsen. Het vocht verzameld zich dan in de vorm van condensatie in de luchtkamers van de DryBricks. Dit heeft weer als gevolg dat het vocht wordt overgebracht naar de holtes binnen de elementen van de DryBricks. Dezelfde luchtstroom die het vocht hierheen heeft gebracht zorgt er ook weer voor dat het vocht vervolgens wordt getransporteerd naar buiten.

Dit is een natuurlijke manier waarop de DryBricks werken en het vochtprobleem te lijf gaan. Door middel van de natuurlijke principes van lucht en ventilatie en natuurlijk de verdamping van het vocht is het zelfs mogelijk om de meest verzadigde en vochtige muren uit te drogen. De oplossing die hiermee wordt geboden is toepasbaar op zowel stijgende maar ook op doordringend vochtproblemen. Je kunt rekenen op de garanties dat vocht van de wanden wordt weggetrokken en dat dit naar buiten wordt gevoerd, de natuurlijke luchtstroom optimaal wordt benut en dat er geen kunstmatige energiebron aan te pas hoeft te komen en dat de isolerende eigenschappen van je muren worden geoptimaliseerd.

De garanties van de DryBricks

Het klinkt natuurlijk allemaal fantastisch dat muren volledig kunnen worden uitgedroogd en dat verdere vochtproblemen worden voorkomen. Maar werkt het ook? Het antwoord is JA. Er zijn diverse garanties te bieden als je besluit om de DryBricks in gebruik te nemen. Zo worden muren die op dit moment een vochtprobleem hebben in zes maanden volledig uitgedroogd. Vervolgens behoudt de muur de structuur en is het voor het leven behoed tegen verdere vochtproblemen. Om de 24 uur wordt ongeveer 266 kubieke centimeter water verwijdert. Gemak dient de mens is een spreekwoord dat ook voor deze oplossing van toepassing is. De DryBricks vereisen namelijk geen enkel onderhoud als ze eenmaal geplaatst zijn. Daarnaast treden ze na plaatsing ook direct in werking waardoor het bijvoorbeeld ook niet nodig is om ze met kunstmatige energiebronnen in werking te zetten. Tot slot is het ook niet onbelangrijk om te weten dat de DryBricks duurzaam zijn. Ze gaan levenslang mee en hoeven nooit vervangen te worden. De kwaliteit van de DryBricks neemt ook niet af omdat ze zijn gemaakt van materialen die niet kunnen slijten.

De werking van de DryBricks in een notendop

De elementen worden geplaatst in de muur. De bries of de wind buiten zorgt ervoor dat lucht door elk element van de brick stroomt. Alle elementen zijn voorzien van vleugels die naar buiten steken. Deze hebben als functie om de luchtstroom op te vangen en deze naar de binnenkamer te leiden. De luchtstroom die net naar binnen is gebracht zorgt voor een lichte drukverlaging in de kamer waardoor de laag wordt gekoeld. Dit wordt ook wel het Venturi-effect genoemd. Het temperatuurverschil zorgt voor een dauwpunt en het condensatieproces binnenin het apparaat wordt geactiveerd. Het vocht in de muren begint nu te condenseren op de poreuze laag. Door een sterke capillaire werking wordt het vocht in de brick getrokken. Hierin wordt het gelijkmatig over de laag verspreidt. Dit is onderdeel van het zelfregulerende proces. De lage druk die ervoor zorgde dat de temperatuur in de kamer van het element daalde is er nog steeds. Dit heeft als effect dat de verdamping van de waterdamp in de lucht plaatsvindt. Dit is afgeleid van de wet van Henry. Er vindt constante transpiratie plaats in de poreuze laag. Vochtige lucht wordt constant naar de kamer gebracht waarbij het vocht verdampt. Zodra deze verdamping plaatsvindt, vindt er een directe transportatie plaats naar buiten. De geïnstalleerde bricks hebben per stuk de mogelijkheid om 266 kubieke centimeter aan water per 24 uur te verdrijven. Dit proces zal zich steeds blijven herhalen zolang de elementen in de muur zijn geplaatst. Dit maakt het een permanente en praktische, maar ook duurzame oplossing voor het vochtprobleem in de muur. Je hoeft de bricks nooit te vervangen, maar het is wel aan te raden dat je de DryBricks één keer per jaar schoonmaakt.

Hoe worden de DryBricks geïnstalleerd?

Om deze vraag te beantwoorden is het van groot belang dat je weet in welke muren de elementen kunnen worden toegepast. De bricks zijn toe te passen in bijna alle muren waarvan de gebouwen en huizen in Nederland worden gebouwd of in de geschiedenis werden gebouwd. Zo zijn deze toepasbaar in bakstenen muren, stenen muren, spouwmuren, gepleisterde muren, geïsoleerde muren en historische muren.

De DryBricks worden in de buitenmuren geplaatst door vakkundige installateurs. Aan de binnenkant van het pand hoeft er niks te worden gedaan. Het is ook niet nodig dat je de binnenmuren vervangt of dat je zaken binnen verplaatst. Het is natuurlijk van groot belang dat de installatie van de bricks op een juiste manier gebeurd. Daarnaast hebben we het hier ook over een permanente oplossing tegen vocht in huis die wordt geboden. Houd er daarom rekening mee dat de installatie gemiddeld een hele dag duurt om deze af te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken om de rotzooi, want na het plaatsen van de systemen zal de monteur er ook voor zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd. Het systeem begint gelijk te werken en er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van kunstmatige energiebronnen. Dit is natuurlijk handig en de effecten van de bricks zijn al na enkele maanden op te merken. De muren zullen droger worden en daarnaast is het binnenklimaat ook veel aangenamer, comfortabeler en warmer.

Het is niet eens nodig dat je thuis bent tijdens de installatie. Omdat de installatie vaak al een dag in beslag neemt, snappen we dat je ook andere dingen te doen hebt. Zolang je ons voorziet van elektriciteit en water dan is er niks aan de hand en is het niet nodig dat je thuis bent voor de installatie.

De mogelijkheden van de DryBricks

Het wil niet zeggen dat de bricks worden geplaatst en dat je dan geen zeggenschap hebt in de kleuren en de plekken waar deze geplaatst worden. Integendeel! Je kunt zelfs nadat deze zijn geplaatst nog besluiten maken over de kleuren. De monteur zal altijd een aantal monsters meenemen zodat hij je precies kan laten zien wat de mogelijkheden op het gebied van vochtbestrijding zijn voordat deze definitief worden geplaatst. De monteurs zijn vakkundig, dus als je vragen hebt voor de installatie of misschien wel na de installatie dan kan hij je altijd voorzien van het beste advies. Je bent vrij in de keuze over de plaatsing van de elementen.

Daarnaast kun je vooraf ook kiezen voor welke kleuren je wilt gaan zodat deze zo goed mogelijk bij je woning in Wijhe passen. Misschien ben je na de plaatsing nog niet helemaal tevreden over kleuren waarvoor je gekozen hebt. Dan kun je er altijd nog voor kiezen om de elementen over schilderen. In het geval je gebruik maakt van de diensten van architecten of ontwerpers voor je woning, dan is het altijd mogelijk om het werk van SmartDry af te stemmen met dat van de architecten en de ontwerpers zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jouw project een prachtig geheel wordt. Kleuren hoeven niet altijd te matchen. Je kunt er altijd ook nog voor kiezen om de kleuren van de elementen te compenseren met de kleuren van andere onderdelen van het huis of in de tuin. Kleuren waaruit je kan kiezen zijn bijvoorbeeld oud wit, bos bruin, basalt zwart of baksteen rood. Over de grootte van de bricks hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn namelijk vrij klein van formaat. Daarnaast steken ze niet verder dan twee centimeter uit. Een groot deel van de elementen zit mooi verstopt in de muur. De twee centimeter uitsteek wordt veroorzaakt door de twee luchtinlaten. Houd er wel rekening mee dat de diepte voor elk type muur kan verschillen. Deze worden ter plekke gemaakt.

Het verhaal van SmartDry

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met het verwijderen van vocht en stemmen hiermee ruim 30.000 huiseigenaren gelukkig. Maar hoe is ons succes ontstaan?

In het jaar 1982 werd het Nederlandse bedrijf Schrijver Systeem Vochtbestrijding B.V. opgericht. Het bedrijf groeide al snel uit op Europees niveau als bedrijf dat oplossingen vindt voor vochtproblemen op een niet-chemische manier. In het jaar 1979 werd door Henk Schrijver een vochtverwijdering systeem uitgevonden dat de natuurlijke luchtstroom gebruikte als middel om het vocht uit de muren te verwijderen. Het systeem was ook geplaatst bij de woning van een astma-patiënt. Deze persoon merkte een verbetering op in haar gezondheid. De ademhalingsproblemen namen af na de installatie van het systeem. De arts van de persoon heeft een artikel geschreven over de zaak en het artikel werd in het jaar 1979 gepresenteerd op de medische conferentie voor astma-aandoeningen in Londen. De hypothese van Henk Schrijver werd hiermee bewezen en de productie startte.

Het verschil met andere oplossingen tegen vocht

Er zijn veel verschillende soorten bedrijven in vochtbestrijding in Wijhe met allemaal hun eigen ideeën over hoe vocht het beste uit gebouwen kan worden verwijdert. Hier komen af en toe ook chemische middelen bij kijken. Het is niet de bedoeling dat de mens schade aan de gezondheid ondervindt bij het bestrijden van vocht in huis. Het gaat er volgens ons om dat de gezondheid van de mens juist wordt verbeterd door middel van het verwijderen van het vocht in de gebouwen. Het gebruiken van chemische middelen hoort hier dan niet bij. Het is daarnaast ook ons belangrijkste doel om niet de symptomen aan te pakken, maar echt te kijken naar de bron. Waar komt het vocht vandaan? Wat is de grootte van het probleem en hoe lossen we het op? We komen daarmee uit met onze DryBricks die er voor zorgen dat het probleem bij de bron wordt aangepakt en waarmee we een permanente, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing bieden.

Overtollig vocht heeft geen kans meer om op te bouwen en vocht dat zich vormt wordt op een natuurlijke manier afgevoerd. De oplossingen die wij bieden zijn vrij van chemicaliën en hebben levenslange garantie. Onze ideeën komen niet zomaar ergens vandaan. We zorgen er altijd voor dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de werking van onze producten. Ook worden er testen gedaan en houden we de resultaten hiervan nauwlettend in de gaten. De tests worden uitgevoerd door onze interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Het is zeker geen nieuwe trend dat we vocht met lucht aanpakken. Al sinds 1979 doen we dit. Door uitgebreid onderzoek te doen naar de effecten van lucht op vocht kunnen we ons product DryBricks hier volledig op ontwikkelen. Niemand heeft zin om gevaarlijke chemicaliën in te moeten ademen terwijl de oplossing voor het probleem ook gewoon kan worden gevonden in de natuur.

Waarom kiezen voor de vochtbestrijding van SmartDry?

Om te beginnen dragen wij een steentje bij aan de gezondheid van de mens. Door een oplossing te bieden tegen het vochtprobleem en hierbij enkel gebruik te maken van de natuur, hebben schimmels geen kans op aantasting van de gezondheid, hebben vochtplekken geen kans en daarnaast is het dan ook niet nodig om gebruik te maken van schadelijke stoffen.

Daarnaast hebben wij aardig wat prijzen in de wacht gesleept met onze vochtoplossingen. Waaronder “Best invention of the year: Nationale Ideeënbus 1988”. Deze prijs hebben we ontvangen nadat het patent voor het DryBrick systeem werd behaald. Uitvinder Henk Schrijver heeft de eerste prijs voor beste uitvinding hiermee gewonnen in het jaar 1988.

Daarbij is meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van vochtbestrijding ook niet niks. Meer dan 30.000 gebouwen zijn geholpen na het bestrijden van het vochtprobleem door middel van de DryBrick. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen zodat er kan worden gekeken of de producten nog optimaal zullen werken. Valt er iets te verbeteren? Dan zullen we dit zeker doen. We doen er alles aan om onze dienstverlening optimaal te houden voor al onze klanten zodat iedereen kan worden geholpen in hun strijd tegen het vochtprobleem in het gebouw. Onze oplossingen zijn altijd milieuvriendelijk. Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn namelijk van mening dat het helemaal niet noodzakelijk is om gebruik te maken van schadelijke en onnatuurlijke middelen terwijl het efficiënte effect ook gewoon kan worden behaald door middel van de middelen die we uit de natuur kunnen halen. Wij doen ons beroep op lucht. Lucht heeft namelijk een perfecte werking tegen vocht. De natuurlijke luchtstroom is de basis voor onze producten. Door op deze manier aan het werk te gaan, willen we een voorbeeld zijn voor bedrijven gespecialiseerd in vochtbestrijding in Wijhe. Het is niet nodig om jezelf van een goede gezondheid te beroven door schadelijke middelen te gebruiken of problemen niet bij de bron aan te pakken. Door de problemen met betrekking tot vocht bij de bron aan te pakken met een permanente oplossing en te leunen op de mogelijkheden van de natuur, komt dit alleen maar ten goede aan je eigen gezondheid.

Een andere reden om voor ons te kiezen is omdat de installatie vrij snel kan worden gerealiseerd. Het is niet nodig dat je thuis bent en wij werken op een nette manier. Ken je het gevoel dat je na een bezoek van een monteur voor een klus in de woning of na een bezoek van een aannemer achterblijft met allerlei rotzooi? Dat is absoluut niet onze manier van werken. Wij zorgen ervoor dat wij een permanente vochtoplossing voor je regelen, dat we ervoor zorgen dat het werkend achtergelaten wordt en dat we je voorzien van goed advies. Maar daarnaast zorgen we er ook voor dat we altijd alles zo netjes mogelijk voor je achterlaten zodat je geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Tot slot staan we ook altijd open voor suggesties. Je bent immers de baas over je eigen huis. Het is dan ook belangrijk dat je ons altijd op de hoogte brengt van de wensen die je hebt zodat we ermee aan de slag kunnen gaan. Of het nou gaat om de kleuren van de bricks of over inbreng in de plaatsing ervan, we staan altijd open voor je suggesties. Samen maken we er een prachtig geheel van zodat alles naar wens wordt achtergelaten.

Wij bieden je 100% vochtvrije garantie. Dit wil zeggen dat we er echt voor zorgen dat er vanaf het moment dat wij de DryBricks hebben geplaatst er geen sprake meer zal zijn van een vochtprobleem. Als deze eenmaal zijn geplaatst zal dit probleem voor eeuwig zijn verholpen. Doordat het vocht uit de woning verdwijnt, zul je ook geen last meer hebben van schimmel in de woning. Dit is heel belangrijk want schimmel heeft namelijk nadelige gevolgen voor de gezondheid. Hoe sneller dit probleem wordt verholpen hoe beter het is voor je gezondheid.

Geïnteresseerd in onze vochtbestrijding in Wijhe?

Een schimmelprobleem veroorzaakt door vocht in de woning is voor vele mensen herkenbaar. Ook een vochtprobleem op zich is een veelgehoorde klacht van huiseigenaren. Daarom is het nu het moment om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan met het regelen van een permanente oplossing tegen deze problemen. Je kunt hiervoor vertrouwen op de diensten van SmartDry. Wij bieden je de oplossing die je nodig hebt voor nu en voor altijd. Je kunt ons altijd benaderen voor het maken van een afspraak voor gratis vochtmeting. Tijdens de gratis vochtmeting wordt er door een van onze experts gekeken naar de aard van het probleem. Er zal worden gekeken naar waar de oorzaak ligt en wat de schade op dit moment is. Op deze manier kan er worden gekeken naar de prijs, maar kan er ook worden gekeken naar de mogelijkheden om permanent van dit probleem af te komen. Deze meting is vooral handig om voor jezelf erachter te komen met wat voor vochtprobleem je te maken hebt en wat hierin de beste oplossing is. Het kan daarnaast altijd zijn dat je nog vragen hebt over onze vochtbestrijding in Wijhe of misschien wel over de soorten problemen die er zijn en de oplossingen die kunnen worden geboden. Daarvoor is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je komt dat in contact met een van de vochtexperts die je uitstekend kan voorzien van de juiste adviezen op maat.

Woon je in de regio Wijhe en kamp je al een hele tijd met een vochtprobleem in je woning? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak voor de installatie van de DryBrick of maak gebruik van de mogelijkheid om eerst een gratis vochtmeting uit te laten voeren. Samen gaan we voor de oplossing tegen het vochtprobleem in je huis, op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Vochtbestrijding in Wijhe? SmartDry is dé specialist waar je naar op zoek bent. Wacht niet te lang, want dit heeft alleen maar nadelige gevolgen voor je woning, de afwerking van de muren en voor je eigen gezondheid.

Plan direct een gratis vochtmeting

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vochtmeting of advies van onze vochtexpert.